news » Ook onlineauction111.com een groot succes!

01/09/2020 - Author: Victor Theeuwes     |    

Gisteravond liep het online luik van onze Stud 111 veulenvveilingen af met de onlineauction111.com. Ondanks het enorm toegenome aantal veulenveilingen en de corona crisis kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde editie!

Veiling topper werd met 10.000 euro het hengsten veulen Pepijn Mail, een Emerald afstammeling uit de directe moederlijn van de wereldtoppers Katchina Mail en Jaguar Mail. Dit veulen verhuist naar Nederland. Daarnaast waren de afstammelingen van El Barone 111 Z weer zeer geliefd: voor de hengst Elvis van Broekhoven W Z (El Barone 111 Z x Winningmood) werd vanuit Ierland 9.000 euro betaald, en voor de hengst Easy Peasy van het Distelhof Z (El BArone 111 Z x Bamako de Muze) werd vanuit de USA 8.500 geboden. Ook was er succes voor onze eigen rijzende ster Qatar van 't Paradijs die zijn dochter Qui Vive 111 Z (uit een Joop 111 moeder) naar Rusland ziet vertrekken. 

Opnieuw waren de embryo's weer in trek met als veilingtopper het embryo van Cumano uit de directe moederlijn van Narcotique de Muze II die voor 15.000 euro naar England verhuist.

Dit jaar was er weer veel buitenlandse interesse met, naast bovengenoemde landen en onze trouwe klanten uit Belgie, ook kopers uit Frankrijk, Duitsland, Oekraine, Qatar, Bulgarije, Zwitserland, Luxemburg, Italie, Spanje en Polen. Voor ons is de belangrijkste graadmeter nog steeds het aantal daadwerkelijk verkochte veulens, en met 27 van de 33 loten verkocht kunnen we zeer tevreden terugblikken op deze derde editie van de onlineauction111.com!