news » Waarom uw veulen inschrijven bij Foal Auction 111?

04/06/2019

De laatste jaren is er een toenemend aanbod van veilingen en is het voor u als fokker van springveulens niet altijd makkelijk de juiste keuze te maken.
 
Waarom inschrijven bij Foal Auction 111?
Ik heb een paar redenen voor u op een rijtje gezet:

  1. Zeer aantrekkelijke verkoopcondities. De commissie die u over de verkoopsprijs van uw veulen betaalt, is bij onze veiling de laagste van alle live veilingen op een internationaal evenement.
  2. De veiling wordt gehouden tijdens het Internationale springconcours CSI 3/2/1*  de Kraal International. Topsport wordt hier gecombineerd met fokkerij. Op onze veiling kunt u als fokker dan ook een internationaal publiek verwachten van paardeneigenaren, sponsoren en hun ruiters, als ook handelaren uit binnen- en buitenland.
  3. Wij bieden belangstellende voor de veulens van onze veiling de mogelijkheid om tijdens de veiling online real time mee te bieden. Hierdoor ligt de hele wereld open en kan er vanuit ieder werelddeel een bod op uw veulen worden uitgebracht..
  4. De veiling wordt georganiseerd door Stal Theeuwes. Harrie Theeuwes heeft in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd in de fokkerij en zal worden bijgestaan door zijn broer Victor.

Schrijft u zich dus nu in voor de selectie dag van Foal Auction 111. Alle springgericht gefokte veulens zijn welkom.
Inschrijven is gratis maar wel verplicht en kan via het inschrijfformulier op onze website: http://foalauction111.com/nl/inschrijven
 

De selectie dag zal dit jaar plaatsvinden op: ZATERDAG 22 JUNI 2019.
De veiling zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus 2019 tijdens de jumpingwedstrijd De Kraal International te Zandhoven (BE).

Schrijf u nu in en wie weet is uw veulen de veiling topper van 2019!