Bieden

Online bieden 

Stap 1: Registreer uzelf bij Foal Auction 111

  • Klik op deze link om een account aan te maken. 
  • Op deze pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en gaat u akkoord met de privacy voorwaarden. Hierna klikt u op de button "Registreer". 
  • Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waar u instructies vindt om uw account te activeren.

Stap 2: Bied online op de veiling

  • Klik op de knop "LOGIN" en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, via de knop "COLLECTIE" ga je naar de loten en hier kan u meebieden.
  • Voordat u kunt bieden moet u eerst de veilingvoorwaarden accepteren, door het vinkje aan te klikken. Nu biedt u live mee op de veiling door een enkele klik op de "Plaats Bod". Om de snelheid van bieden te garanderen wordt geen bevestiging van uw bod gevraagd. In het bied blok wordt steeds het laatste bod weergegeven. Tijdens de veiling dient u bereikbaar te zijn op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer wat u heeft ingevoerd in uw profiel.

Stap 3: U bent de hoogste bieder

  • Indien u de hoogste bieder bent ontvangt u een email met de bevestiging daarvan. Na afloop van de veiling wordt er contact met u opgenomen. De koopovereenkomst komt pas daadwerkelijk tot stand door gunning van de verkoper.
  • Wanneer er een internetborg is gesteld: als u niet de hoogste bieder bent op de veiling wordt de internetborg desgevraagd binnen zeven dagen na uw verzoek teruggestort op uw rekening. Als u wel de hoogste bieder bent wordt de internetborg (desgevraagd) teruggestort nadat u aan uw verplichtingen heeft voldaan die het gevolg zijn van uw aankoop.
  • Wanneer er een internetborg is gesteld: als u wel de hoogste bieder bent en niet voldoet aan uw verplichting tot betaling van de waarborgsom, zal de veilingorganisatie aanspraak maken op de internetborg om de kosten van herveiling (geheel of gedeeltelijk) te betalen. De internetborg zal dan niet aan u worden uitbetaald.
  • Wanneer er een internetborg is gesteld: als u wel de hoogste bieder bent en niet voldoet aan uw verplichting tot betaling van de waarborgsom, zal de veilingorganisatie aanspraak maken op de internetborg om de kosten van herveiling (geheel of gedeeltelijk) te betalen. De internetborg zal dan niet aan u worden uitbetaald.

 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mail naar info@foalauction111.com of bel Stijn +32 (0) 477 24 27 47

 

Koop uw veulen via de telefoon

U kunt niet komen?

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar onze veiling te komen maar u wilt hier wel aan deelnemen, bieden wij u de mogelijkheid uw veulen telefonisch te kopen.

U kunt de veiling volgen via onze gratis live stream op onze homepage.

Neemt u a.u.b. vooraf contact op met onze veiling secretaresse.

Wat moet u doen:

U neemt voor de veiling contact op met ons veiling secretariaat, Marie-France Maldague (+32 496 54 79 92)

Informeer haar over uw interesse. Als het veulen waar u belangstelling voor heeft wordt geveild zal zij telefonisch contact met u opnemen.

Vooraf hebben wij uw volledige gegevens nodig. Stuurt u ons per email (office@foalauction111.com) een schriftelijke volmacht om te bieden en mogelijk een bankgarantie. De overeenkomst van de aankoop zal ter uwer informatie binnen 24 uur na het sluiten van de veiling aan u worden verzonden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie