EEN SUCCESVOLLE EERSTE FILLY EDITION!

Sep 3, 2023 · FOAL AUCTION 111: The Filly Edition

De weergoden waren ons weer eens zeer goed gezind en met 27 van de 29 verkochte loten van onze “all filly” editie met een gemiddelde verkoopprijs van meer dan 16.000 euro per veulen kunnen wij weer zeer tevreden terugkijken op alweer de laatste editie van onze Foal Auction 111 van dit jaar!

 

De veilingtopper werd ditmaal geleverd door de familie Ruant met hun Victory of Picobello Z, een heel sterk Vagabond merrie veulen uit de volle zus van Hello M’Lady, die voor 42.000 euro werd afgeklopt en in België blijft. 

 

Het tweede geld werd betaald voor ons eigen fokproduct Cookies ‘n Cream 111 Z. Dit elektrisch veulen van Comme Il Faut uit de halfzus van Winningmood vertrekt voor 28.000 euro richting de Verenigde Staten. 

 

En ook onze vaste leverancier Bob Janssens stond weer in de top 3 met zijn Champagne van ‘t Gebergte, een Comme Il Faut dochter uit de soort van Illusionata van ‘t Meulenhof, een Venezolaanse koper kocht deze bloedmooie koffievos voor 27.000 euro. 

 

Met 5 veilingen dit jaar was het voor ons een druk maar ook een succesvol veiling seizoen waarvoor wij graag al onze leveranciers, medewerkers, en natuurlijk ook onze kopers en onze fokkers van harte willen bedanken. Wij kijken er alvast uit om ook volgend jaar weer een aantal mooi Foal Auction 111 te organiseren!

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.