NIEUW RECORD VOOR FOAL AUCTION 111!

6 aug. 2022

Met zowel een hogere gemiddelde verkoopprijs, als een nieuwe all time high voor de veiling topper, kunnen we terug blikken op een zeer geslaagde editie van onze Foal Auction 111. 

De avond begon sowieso al heel goed met de verkoop van een ingevroren Conthargos embryo voor ons goed doel “Hart voor Marthe” wat door JV Horses werd aangeschaft: bedankt Jan!

Van de 29 aangeboden loten werden er uiteindelijk maar 2 weerhouden, en kwam de gemiddelde verkoopprijs van de 27 verkochte loten uit boven de 15.000 euro, een nieuw record dus.

De veiling topper Eldoria van ‘t Gebergte (Eldorado x Diamant) werd na een lange biedingsstrijd afgeklopt op een bedrag van 43.000, wat tevens een record was voor onze veiling. De merrie verhuist naar Frankrijk. Het tweede duurste veulen van de avond werd Gloria de Jolie Z (Gin Flip x Nabab). De merrie met als grootmoeder Cordula de Laubry ging onder de hamer voor 31.000 euro en blijft in Belgie. 

Hiermede willen wij onze fokkers en klanten van harte bedanken voor het vertrouwen in onze veiling. En natuurlijk ook al medewerkers die hier aan bijgedragen hebben.  We kijken gemotiveerd uit naar onze volgende editie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie