ADMIRAL ST. HUBERTUSHOEVE

Electric colt by Commander HK Z!
Bekijk de volledige collectie van FOAL AUCTION 111 on tour

OVER

Hengstveulen met Commander HK Z als vader uit een Cicero Z van Paemel moeder!

Dit bloedgemaakt hengstenveulen met een hoge X-factor en met als vader Commander HK Z, onze spectaculair springende zoon van de gerenommeerde Comme Il Faut uit een Emerald merrie met succes op 1.60 niveau, belooft zijn vader alle eer aan te doen.

De moeder van dit veulen is een dochter van Cicero Z van Paemel, die geen introductie behoeft. Wij hebben reeds enkele Commander veulens uit Cicero moeders gezien en zijn ervan overtuigd dat deze combinatie heel goed kan passen. Dit veulen is er nogmaals het bewijs van. 

In de stam van de grootmoeder vinden we het bekende 1.60 paard Aragon Savoy en ook de 1.60 hengst Ramasotti HM komt uit deze stam. 

Admiral toont dezelfde scherpte als zijn vader en heeft ook dezelfde gangen waardoor schakelen voor hem van nature gaat. 

Mis deze kans niet om Admiral St. Hubertushoeve in handen te krijgen, dit zou zo maar eens de opvolger van Commander HK Z kunnen zijn! 

INFORMATIE

Geboortedatum 15-04-2023
Geslacht Hengst
Kleur Donker bruin
Studbook BWP

Voorwaarden

U moet aangemeld zijn om alle dierenarts rapporten en RX te zien

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Commander HK Z
Comme il Faut
Cornet Obolensky
Rabanna van Costersveld
E-Maitresse TVH Z
Emerald
Que Pasa Z
Kalorie St. Hubertushoeve
Cicero Z van Paemel
Carthago Z
Rendez-Vous van Paemel
Wallonie St. Hubertushoeve
Cevin
Calorie St. Hubertushoeve

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie