ALCATRAZ VAN DE GRAVENHOEVE

Future breeding stallion by breeding champion Bamako de Muze!
Bekijk de volledige collectie van FOAL AUCTION 111 on tour

OVER

Toekomstig goedgekeurde hengst van fokkampioen Bamako de Muze!

Ben je op zoek naar een veulen dat je hart sneller doet kloppen? Zoek niet verder, want Alcatraz van de Gravenhoeve is precies wat je zoekt! 

Met zijn indrukwekkende afstamming en uitstraling heeft Alcatraz van de Gravenhoeve alles in huis om een toekomstige keuringskampioen te worden. Dit veulen straalt kracht en elegantie uit, met een imposante bouw en dito gangen. Zijn soepele bewegingen en natuurlijke balans zijn een lust voor het oog en voorspellen een veelbelovende toekomst in de springsport.

Hij komt uit een moederlijn met topsportpaarden zoals Ekita, Delphine DH, Wido, ... die allemaal op 1.50 - 1.60 niveau presteren. Zijn 1.60 presterende tante Born to Win AP Z won zonet nog op de CSI2* te Lummen!  

Wacht niet langer en grijp nu je kans om Alcatraz van de Gravenhoeve te verwelkomen in je stal. Dit zou zo maar eens de opvolger kunnen worden van zijn wereldberoemde vader!

INFORMATIE

Geboortedatum 15-03-2023
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP

Voorwaarden

U moet aangemeld zijn om alle dierenarts rapporten en RX te zien

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Bamako de Muze
Darco
Lugano van la Roche
Ocoucha
Fragrance de Chalus
Jalisco B
Nifrane
Idina
Toulon
Heartbreaker
Nikita
Wokina
Capital
Nelly

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie