BASILE-K VAN KATTENHEYE

Strong Bamako colt out of sister to Melodie-K and Mr. Uno van 't Kattenheye!
Bekijk de volledige collectie van FOAL AUCTION 111 - 27 JULY 2024

OVER

Moeder Incredible K v’t Kattenheye Z liep zelf cyclus 6-jarigen alvorens ze in de fokkerij werd ingezet.
Ondertussen springt haar vijfjarige dochter Twinkle-K van Kattenheye succesvol in de cyclus voor vijfjarige paarden, terwijl haar zoon Trigger-K van Kattenheye Z inmiddels al goedgekeurd werd voor Stamboek Zangersheide. Deze zoon van Comme Il Faut loopt tevens succesvol in het internationale circuit voor 5-jarige paarden!
 
Daarnaast is moeder Incredible K v’t Kattenheye Z een halfzus van niemand minder dan Melodie-K van ‘t Kattenheye die met Michael Hughes succesvol op 1m60 niveau springt en ook van Mr Uno-K van ‘t Kattenheye die onder het zadel van Nicola Philippaerts meerdere overwinningen tot 1m55 niveau wist te behalen. Halfbroer Indoktro K van ‘t Kattenheye springt op zijn beurt op 1m50 niveau onder het zadel van Susan Griffis terwijl Jappelou K van ‘t Kattenheye en Moncherie-K van ‘t Kattenheye op 1m45 niveau te zien zijn. Daarnaast zijn ook de zeer veelbelovende 7-jarige hengsten Rockit-K van ‘t Kattenheye en Rhythm-K van ‘t Kattenheye nauw verwant aan dit prachtige veulen.
 
Vader Bamako De Muze stond in de HorseTelex-ranking voor 2023 glansrijk bovenaan op de ranglijst voor hengsten met minstens 80 nakomelingen in de internationale springsport. Met nakomelingen als Olympische medaillewinnaar Don Juan van de Donkhoeve, maar ook Kasanova de la Pomme, Lector vd Bisschop, Bellissimo Z, Sea Coast Monalisa van't Paradijs, en nog veel meer andere paarden op het hoogste niveau heeft deze zoon van Darco zich al uitzonderlijk bewezen in de fokkerij.
 
Op zoek naar een garantie op topsport? Deze zoon van Bamako De Muze is uw winnende lot!

INFORMATIE

Geboortedatum 26-05-2024
  Normale dracht
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook BWP
Instelprijs € 5.000,00
BTW 21.00%

Voorwaarden

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Bamako de Muze
Darco
Lugano van la Roche
Ocoucha
Fragance de Chalus
Jalisco B
Nifrane
Incredible-K V't Kattenheye Z
Indoctro
Capitol I
Vanessa VII
Eloubet van de Doorndonkhoeve
Kannan
Aloubet van de Doorndonkhoeve

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie