CAYMAN RH Z

My granddam is Walloon de Muze!
Bekijk de volledige collectie van FOAL AUCTION 111 on tour

OVER

Een pedigree die succes garandeert. Zowel vader Carrera VDL met Jur Vrieling (NLD) als grootvader Cardento VDL (v. Capitol I) met Peter Erikssen (SWE) waren zeer succesvol op 1.60-niveau in Grand Prix -en Nations Cup Springen. De moeder van Carrera VDL (v. Baloubet du Rouet) sprong 1.50 met Leon Kuypers en is een halfzus van niemand minder dan, oa World Cup winner, Tinka’s Boy van Marcus Fuchs (SUI). Cardento VDL komt uit één van Holsteins beste Stammen; Nr. 741.

Moeder Charade de la Roque Z is een dochter van Coltaire Z (v. Carthago) die met Marina Frutuoso de Melo (POR) eveneens succesvol sprong op 1.60-niveau in Grand Prix -en Nations Cup Springen. Zijn volle broer Premiere Carthoes B Z was ook een succesvol 1.60 springpaard. Zij komen uit de bekende Malvé-stam, ook bekend van oa Utascha SFN (v. Lux Z) van Jeroen Dubbeldam.

Grootmoeder Walloon de Muze (v. Nabab de Reve) was ook succesvol op 1.60-niveau in Grand Prix -en Nations Cup Springen met Cedric Bellanger (FRA). Zij is een dochter van de beroemde Qerly Chin (v. Chin Chin), een fenomeen in zowel de internationale springsport als de internationale springpaardenfokkerij.

De pedigree van Cayman RH Z staat garant voor succes op topniveau!

Een betere springpaardenfamilie is nauwelijks voorstelbaar.

INFORMATIE

Geboortedatum 01-04-2023
ICSI/ET ET
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook Zangersheide
Instelprijs € 5.000,00
BTW 0.00%

Voorwaarden

U moet aangemeld zijn om alle dierenarts rapporten en RX te zien

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Carrera VDL
VDL Cardento
Capitol I
B-Estelle
Vantiels Esprit
Baloubet du Rouet
Esprit
Charade De La Roque Z
Coltaire Z
Carthago Z
La Toucha B
Walloon de Muze
Nabab de Reve
Qerly Chin

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie