GRAND SLAM DE JOLIE Z

My granddam is Cordula de Laubry!
Bekijk de volledige collectie van FOAL AUCTION 111 - 27 JULY 2024

OVER

Als directe kleinzoon van niemand minder dan de legendarische merrie Cordula de Laubry heeft dit chique hengstveulen alles in zich om een toekomstige ‘grand slam’- winnaar te worden. What’s in a name!
 
Zijn moeder Folie de Muze (v. Nabab de Rêve) is de allereerste dochter van Cordula de Laubry, en was zelf succesvol op 145 niveau.
Cordula de Laubry is nog steeds de onbetwiste nummer één op de ranking van beste fokmerries ter wereld. Dit heeft zij te danken aan niet minder dan 13 rechtstreekse nakomelingen die op 1.45m niveau of hoger springen. Denk maar aan Global (1.60m, v Nabab de Rêve), Hautaine de Muze (1.50m, v Nabab de Rêve), Komeet van de Bisschop (1.60m, v Nabab de Rêve), Brooklyn Heights (1.60m, v Nabab de Rêve) en Lord de Muze (1.60m, v Nabab de Rêve), inderdaad, alle vijf volle broers/zus van Folie de Muze. Niet te vergeten zijn ook de bekende dekhengsten Fantomas de Muze (1.60m) en Lector van de Bisschop (1.60m, Koen Vereecke) rechtstreekse nakomelingen van Cordula de Laubry.
 
Grand Slam’s vader Gin Flip de Muze Z is dé revelatie bij de 7-jarigen (1.35m). Sinds begin dit jaar maakt hij furore onder het zadel van Thibeau Spits, met wie hij de ene na de andere foutloze rit aan elkaar rijgt. Denk maar aan de hengstencompetitie 2024 waar deze combinatie op geen enkele springfout te betrappen was.
 
Gin Flip is een rechtstreekse kleinzoon van de legendarische merrie Butterfly Flip, die in 2003 met haar onafscheidelijke amazone Malin Baryard-Johnsson werd uitgeroepen tot beste paard-ruiter combinatie ter wereld!
 
Met deze topgenen langs zowel vaders als moeders zijde zit u gegarandeerd goed met Grand Slam de Jolie Z!
 

INFORMATIE

Geboortedatum 13-05-2024
  ET
Geslacht Hengst
Kleur Donker bruin
Studbook Zangersheide
Instelprijs € 5.000,00
BTW 21.00%

Voorwaarden

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Gin Flip de Muze Z
Gino H
Calvino Z
Jomara
Elle Flip de Muze Z
Elvis ter Putte
H&M Butterfly Flip
Folie de Muze
Nabab de Reve
Quidam de Revel
Melodie en Fa
Cordula de Laubry
For Pleasure
Uganda de Laubry

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie