TOLIVA VAN 'T BINNENHOF Z

Taran scope combined with a 1.45 performing mother!
Bekijk de volledige collectie van FOAL AUCTION 111 - 27 JULY 2024

OVER

Een toekomstige ster in de springsport

Ontmoet het veulen met een gouden toekomst!

Dit veelbelovende veulen heeft een afstamming die garant staat voor topkwaliteit en succes in de springsport.

Aan vaderskant vinden we Taran de la Pomme, een hengst die zelf indrukwekkende prestaties leverde op 1.60m-niveau onder ruiters zoals Kevin Staut. Taran's unieke genen komen voort uit een uitstekende bloedlijn; hij is de halfbroer van de beroemde tophengsten Glock’s London (ex-Carembar de Muze) en Golden Hawk (ex-Figo de Muze). Zijn moeder, de legendarische Grand Prix-merrie Ta Belle van Sombeke (Jos Lansink), en zijn vader, de Chin Chin-zoon Tolano van ’t Riethof, dragen bij aan zijn uitzonderlijke genetische achtergrond. Taran’s nakomelingen, zoals Tristan Horta Z met Virginie Thonon, Caipiranja met Tiffany Foster, Dalila de la Pomme met Evelina Tovek, Chic Hin d'Hyrencourt met Beezie Madden, en El Torreo de Muze met Bernardo Alves, presteren allemaal op het allerhoogste niveau.

De moederlijn is al even indrukwekkend. Emerald van’t Ruytershof, de vader van de moeder, is een opvallende hengst met een carrière op het allerhoogste niveau met ruiter Harrie Smolders. Emerald staat bekend om zijn talent en winnaarsmentaliteit, eigenschappen die hij doorgeeft aan zijn nakomelingen. De moeder, Penelope de Dreve, is de halfzus van Elise de Dreve (Diarado) en Rocco de Dreve (Matisse de Mariposa), die beide actief zijn op internationaal niveau. Grootmoeder Amber Oudelijns, afstammend van de 1.60m Grand Prix-hengst Orlando, is een halfzus van de succesvolle Izaura G. Izaura G was zelf actief op 1.60m met Roelof Bril en is de moeder van het 1.60m Grand Prix-paard Tyson Uno. Amber’s nakomelingen zijn allen actief op internationaal niveau. Ook de halfbroer (Sweet Balou de Dreve) van Toliva van’t Binnenhof loopt reeds succesvol op internationaal niveau.

Met deze buitengewone bloedlijnen is dit veulen een ware aanwinst voor elke stal en belooft het een toekomst vol successen in de springsport. Mis deze unieke kans niet om een toekomstige ster in huis te halen!

INFORMATIE

Geboortedatum 10-05-2024
  ET
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook Zangersheide
Instelprijs € 5.000,00
BTW 21.00%

Voorwaarden

PEDIGREE

Bekijk pedigree
Taran de la Pomme
Tolano van 't Riethof
Chin Chin
Knappoe van Heyvelde
Ta Belle van Sombeke
Chin Chin
La Belle van Sombeke
Penelope de Dreve
Emerald van 't Ruytershof
Diamant de Semilly
Carthina Z
Amber Oudelijns
Orlando
Danna

DEEL VIA

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie